lördag 21 juni 2014

Bananscones

Det är fantastiskt enkelt att baka bröd. Speciellt då man lärt sig baka glutenfritt och utan jäst. Degen behöver inte bearbetas och jäsa i evigheter. Nuförtiden går det snabbt att baka bröd. På mindre än en halvtimme är det klart. Snabbmat kan man kalla det.

Bananscones


2-3 ägg
2dl mandelmjöl
3 msk kokosmjöl
2tsk bakpulver
1/2 riven zucchini
2 mosade bananer
2 msk linfrön
Himalayasalt

Rör ihop alla torra ingredienser. Sedan kläcker du i äggen, och tillsätter den mosade bananen och zucchinin. (Zucchinin kan även bytas ut mot 2 rivna morötter). Degen ska vara ganska kladdig. Dutta ut små scones på bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen på 175 grader i ca 17 minuter.





Inga kommentarer: